Sara Isakovič priplavala srebrno kolajno na OI Peking in dokazala Slovenskim novicam, da ni trapasta pubertetnica!

Sara Isakovič (Slovenija), Federica Pellegrini (Italija), Džijing Pang (Kitajska)

13.08.2008 10:00

Ko sem odprla sobotni dnevnik Slovenske novice, sem slučajno ravno pod sekcijo Šport zagledala članek, kjer se je novinarski kolega Mitja Lomovšek spravil na Saro Isakovič, češ pubertetniški hormoni zavoljo Nadala jo bodo spravili ob kolajno na OI. Kar sapo mi je zaprlo, čisto brez besed sem samo gledala v naslov. 😡

Evo, Sara mu je dokazala nasprotno in postala olimpijska podprvakinja v plavanju na 200 m prosto! Bravo, Sara! 😛

No, velecenjeni novinar, kaj boste sedaj porekli? 🙄

UPDATE (januar 2009)
RTV Slovenija je ta teden prikazala  v oddaji Družinske zgodbe izredno zanimivo zgodbo “potujoče” družine Isaković. Več si lahko preberete tukaj.
Napovednik: DRUŽINSKE ZGODBE: DRUŽINA ISAKOVIĆ, nedelja, 18. 1. ob 21.45 na TVS 1

V Družinskih zgodbah bo nastopila štiričlanska posadka Isakovićev z Bleda. Osrednja junakinja je dvakratna zmagovalka na zadnjem evropskem prvenstvu, olimpijska podprvakinja v plavanju na 200 metrov kravl in športnica leta 2008 Sara Isaković. V plavanju sta se uveljavila tudi njen brat Gal in njuna mama Rebeka, svoj čas stevardesa v Adrii, kjer je spoznala svojega bodočega soproga, pilota in kapitana Nenada Isakovića iz znamenite beograjske družine, kjer je letalski poklic tako rekoč zapovedan.

8 thoughts on “Sara Isakovič priplavala srebrno kolajno na OI Peking in dokazala Slovenskim novicam, da ni trapasta pubertetnica!

 1. Mah, Lomovšek je itak senzacionalistični novinar… Ne moreš ga resno jemat 😆

  Sari pa lahko vsi Slovenci samo čestitamo – tako se zastopa barve naše države na olimpijadi!!! Malo mi je žal Kauzerja, ampak njegov polom je bil mogoče celo pričakovan… Ker se pri nas pač vseeno pogosto krat dogaja, da v najbolj pomembnih trenutkih “zmrznemo” (košarka n-tič, rokometaši, kauzer, nogomet….).

  Sara bo v Londonu dobila še zlato.

  Lp

  :mrgreen:

 2. Popolnoma se strinjam s tabo, Tilen…
  Prau zanimivo je, kako smo Slovenci kljub naši kvaliteti večkrat največji osmoljenci. Zdi se mi, da je bilo zadnje obdobje, kjer je res šlo vse po sreči, zlata doba naših nogometašev s Katancem na čelu! Takega vodjo bi nedvomno potrebovali v marsikateri disciplini…
  Čestitke Sari;)

 3. Mah,tud jz sm prebrala tale članek v časopisu in ne vem,če sploh primern za objavo.Ker tako pljuvanje presega vse meje zdravega okusa.Kakšno pubertetniško obnašanje…halo??Sara je stara komaj 20 let in ne vem kako bi se mogla po njegovo obnašat.
  Rečem sam to,da ji ful prvoščm zmago in sem bla fuuul vesela zanjo,da ji je uspel(sama sm tud trenirala plavanje in vem da ni lahko)!!Poleg tega pa še dobr,da ni vidla takšnih neumnosti k jih pišejo o nje(je bla že prej v Pekingu),ker bi ji tale člank bolj škodoval,kot pa postavni španski tenisač za katerim(priznam)bi še jz laufala. In mislm,da se je kar prov odločla,da gre študirat v Ameriko,saj ma tm več prihodnosti!Bravo punca le tko naprej!

 4. Ja, to se dogaja a ne. Sem v Novicah že velikokrat zasledila stvari ki niso bile ravno…ampak tole je preseglo vse meje. Ja, Sara je stara šele 20 let, pa kaj pričakujejo od nje, da se bo obnašala kako? Sara zgleda fajn pa prijazna oseba, pa še medaljo nam je priplavala. Pa kaj če hoče podpis od Nadala.
  Če bi bila jaz tam slučajno, bi več ljudi poizkusila vprašati za podpis. Tam so pač najboljši športniki iz vseh panog. Priložnost, ki skoraj ne sme biti zamujena.
  Seveda pa jo lahko taisti novinar sedaj zelo hvali…

 5. Jah sej Slovenske novice so zame en sam rumeni tisk … ne vem kako to eni berejo kot resen časopis, ker men se (predvsem s takimi članki) to ne zdi ravno.

Comments are closed.